مطلب وبلاگ

مراحل بهره برداری آشپزخانه های صنعتی و استانداردهای آشپزی صنعتی

مقالات

تجهیزات تالار بهروز سمیعی با ۲۵ سال سابقه دیزاین تالار و رستوران شما را با بهترین لوازم از قبیل میز و صندلی ، ظروف میوه و شیرینی رستوران و صندلی شیواری و چیواری و … انجام می دهد.

آشپزی صنعتی یکی از پنج محور شاخص های ارزیابی می باشد؛ که تقویت این بخش در هر کسب و کار مرتبط با حوزه غذا می تواند در ارتقاء کمی و کیفی غذا بسیار نقش آفرین باشد.

اصول و مبانی آشپزی صنعتی:

• طراحی ساختار منو (بر اساس ظرفیت، سطح تشریفات، مکان سرو غذا و غیره تعیین می گردد).
• تدوین رسیپی کارت غذا (قیمت تمام شده و فروش، ثبات طعم و مزه، تثبیت تولید، ارائه و سرو غذا).
• ماشین آلات و تجهیزات پخت غذا (سطح تخصصی، مکان تولید غذا، بودجه و زمان بهره برداری طرح و غیره).
فرآیندهای تولید
• فرآیندهای قبل از تولید.
• فرآیندهای حین تولید.
• فرآیند های پس از تولید.

جهت توسعه منطقی باید به دو مولفه کلان ذیل پرداخت:

• درون سازمانی (آشپزی صنعتی، فنی-مهندسی، ایمنی و بهداشت، خدمات و تشریفات و پذیرایی، مدیریت).
• برون سازمانی (تبلیغات و بازاریابی، صدای مشتری، ارتباط با مشتری و غیره).
نحوه ارزیابی مؤلفه های پنج گانه و پارامترهای ارتباط با مشتری به ترتیب در شماره های بعد به تفکیک پرداخته خواهد شد.
طراحی و دکوراسیون داخلی آشپزخانه صنعتی
طراحی و دکوراسیون داخلی آشپزخانه صنعتی شامل مؤلفه های متعددی می باشد که ذیلاً به رئوس آنها اشاره می گردد:
• طراحی و دکوراسیون کف، دیوار چند بعدی، کف سازی و غیره).
• میز و مبلمان (میز دو، چهار و چند نفره، مبلمان مهمانان و صندلی کودک و غیره).
• نورپردازی داخلی (نورپردازی مستیقمی، غیر مستقیم، مخفی، آباژور و غیره).
• تزئینات و نصبیات (تابلو، پوستر، تبلیغات، پرده، لوستر و غیره).

• معرفی سه حوزه سازه، تأسیسات مکانیک و الکتریک در بخش فنی-مهندسی :
• سازه:
• تهیه نقشه های فونداسیون، تیر ریزی، ستون گذاری و غیره.
• ساخت و ایجاد سازه مناسب جهت اجرا دکوراسیون و طراحی داخلی با امکان هر گونه تغییر.
• تأسیسات مکانیک:
• آب سرد و گرم، فاضلاب و چربی گیر.
• تهویه و تخلیه هوا.
• سیستم برودتی و حرارتی جهت کنترل دما.
• سیستم اطفاء حریق و آتشنشانی.
• موتورخانه، منابع ذخیره آب و غیره.
• تأسیسات الکتریک:

بخش فنی-مهندسی در آشپزخانه های صنعتی
زیرمجموعه های بخش فنی-مهندسی شامل چهار قسمت می باشد:
• طراحی معماری (شامل چیدمان آَپزخانه، طراحی معماری و دکوراسیون داخلی).
• طراحی و محاسبات سازه.
• طراحی و محاسبه تأسیسات مکانیک.
• طراحی و محاسبه تأسیسات الکتریک.

تجهیزات تالار بهروز سمیعی

تجهیزات تالار بهروز سمیعی  ارائه دهنده انواع میز و صندلی رستوران ، تجهیزات رستوران ، شمعدانی و گلدان رستوران ، ظروف میوه و شیرینی رستوران ، دیزاین رستوران می باشد.

همچنین این شرکت، تولید کننده تجهیزات تالار ها از قبیل (میز و صندلی تالار ، شمعدانی تالار ، گلدان تالار ، صندلی شیواری ، صندلی چیواری و دیزاین تالار ) می باشد. برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید به سایت لوازم تالار سمیعی مراجعه کنید.

پاسخ دهید

چت با واتس اپ
راهنمایی نیاز دارید؟
لوازم تالار سمیعی
سلام چطور می تونم کمکتون کنم؟