شخصیت تشریفات حرفه ای مدیریت
تجهیزات تالار بهروز سمیعی با ۲۵ سال سابقه دیزاین تالار و رستوران شما را با بهترین لوازم از قبیل میز و صندلی ، ظروف میوه و شیرینی رستوران و صندلی شیواری و چیواری و … انجام می دهد.
یکی از مشاغل و پستهای مهم و مورد توجه در هر هتلی، مدیریت رستوران یا رستورانهای هتل میباشد که میتوانیم آن را به عنوان مدیرتشریفات بنامیم. متصدی این پست در بالا بردن حیثیت و شخصیت هتل، همچنین در بهبود وضع مالی و اقتصادی آن تأثیر به سزا و غیرقابلانکاری دارد.
وظایف و مهارت های مدیر رستوران
- مدیر تشریفات میتواند با استفاده از ابتکار و تجارب خود، خدمت شایانی به میهمانان هتل عرضه کند.
- مدیر تشریفات میتواند هتل را در سطح بالاتر و قابل پسندتری جلوه دهد.
- مدیر تشریفات در ادارهکردن رستورانهای هتل، باید مهارت فوقالعادهای داشته باشد.
- مدیر رستوران باید در جریان امور قرار گیرد و با تدابیر توأم با تلاش، وظایف خود را انجام دهد.
- انجام امور مربوط به رستورانها، تریا، نظارت در کار آشپزخانه و … از وظایف مدیر رستوران هتل میباشد.
- زیرنظر گرفتن امور نظافت سالنهای رستوران و آشپزخانه و … و نظارت در کار گارسنها از وظایف او می باشد.
- مدیر رستوران باید در چیدن میزهای پذیرائی و انواع غذاها ابتکار و سلیقه خاصی نشان دهد.
- مدیر رستوران در تهیه و دادن آمار غذا به آشپزخانه به هیچ وجه نباید بیدقتی و سهلانگاری نماید.
- از وظایف مهم مدیر رستوران، پیشبینی و تدارک به موقع مواد غذایی مورد احتیاج هتل میباشد.
- راهنمائیهای مدیر رستوران برای نحوه چیدن مواد غذائی در سردخانه و انبار نیز، لازم میباشد.
- مدیر رستوران طوری آشپزخانه را اداره نمایدکه هم غذای دلخواه میهمانان تهیه شود و هم از ضایعات جلوگیری گردد.
تجهیزات تالار بهروز سمیعی
تجهیزات تالار بهروز سمیعی ارائه دهنده انواع میز و صندلی رستوران ، تجهیزات رستوران ، شمعدانی و گلدان رستوران ، ظروف میوه و شیرینی رستوران ، دیزاین رستوران می باشد.
همچنین این شرکت، تولید کننده تجهیزات تالار ها از قبیل (میز و صندلی تالار ، شمعدانی تالار ، گلدان تالار ، صندلی شیواری ، صندلی چیواری و دیزاین تالار ) می باشد. برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید به سایت لوازم تالار سمیعی مراجعه کنید.