شرح وظایف گارسون رستوران
تجهیزات تالار بهروز سمیعی با ۲۵ سال سابقه دیزاین تالار شما را با بهترین لوازم از قبیل شمعدانی و گلدان تالار، ظروف میوه و شیرینی تالار و صندلی شیواری و چیواری و … انجام می دهد.
در این مقاله قصد دارم تعدادی از ویژگی های یک گارسون خوب رستوران باید رعایت کند را خدمت شما عرض کنم تا مدیران رستورانی که تصمیم دارند شرح وظایف گارسون رستوران خود را تعیین کنند، با شناخت اولیه ای، وظایف گارسون های خود را راحت تر و بهتر تعیین نمایند.
شرح وظایف گارسون رستوران
تسلط کامل گارسون به منو و موارد مربوطه (غذا و نوشیدنی)
رعایت اصول پوشش، ظاهر و بهداشت
آشنایی با مهارتهای تشریفاتی و آداب معاشرت مختص به کار خود
مهارتهای تشریفاتی و آداب معاشرت گارسون ها
زمانیکه گارسون رستوران می خواهد غذا یا نوشیدنی را جلوی مشتری بگذارد، باید به الویت پذیرایی توجه کند.
اگر گارسون هیچ آشنایی با جایگاه مشتریان ندارد میتواند پذیرایی را از فرد بزرگتر یا از خانمها شروع کند.
اگر رابطه ی آنها میهمان و میزبانی بود، گارسون ابتدا از میهمان شروع کند.
اگر ارتباطات کاری بود، گارسون از جایگاه و رتبه افراد بدون توجه به سن و جنسیت شروع کند.
در زمان حمل ظروف غذا توسط گارسون، باید مواظب دستان خود باشند تا با غذا برخورد نکند.
در هنگام پذیرایی نوشیدنی گارسون از مشتریان خود به نحوه پذیرایی خود بسیار توجه کنند.
گارسون ها باید کارهای خود را با کمترین سروصدا انجام دهند و به نوعی سکوت محل را حفظ کنند.
برای گرفتن کت مشتری، گارسون از او ابتدا اجازه گرفته و در جایی مقابل چشمان مشتری آویزان کند.
در حضور مشتری، گارسون به نحوه ایستادن خود توجه نماید و مواظب آن باشد.
گارسون ها نباید با یکدیگر در حضور مشتریان صحبت می کنند.
تجهیزات تالار بهروز سمیعی
تجهیزات تالار بهروز سمیعی همچنین ارائه دهنده انواع میز و صندلی تالار ، تجهیزات تالار ، شمعدانی و گلدان تالار ، ظروف میوه و شیرینی تالار ، جایگاه عروس و داماد می باشد.
همچنین این شرکت، تولید کننده تجهیزات رستوران ها از قبیل (میز و صندلی رستوران ، شمعدانی رستوران ، گلدان رستوران، صندلی شیواری ، صندلی چیواری و دیزاین رستوران ) می باشد. برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید به سایت لوازم تالار سمیعی مراجعه کنید.