طراحی رستوران
در بعضی از رستورانها که وارد میشوید جذب طراحی خاص آن محیط خواهید شد. دیزاین این نوع رستورانها با توجه به نوع غذا و فرهنگ آن کشور متفاوت است. در این مقاله سعی داریم راجع به چگونگی طراحی رستوران ، انواع آن و تاثیر طراحی در جذب مشتری صحبت کنیم. اگر به دنبال خرید انواع صندلی تالار مانند صندلی فلزی شیواری و انواع دیگر تجهیزات تالاری با قیمت مناسب هستید، لوازم تالاری سمیعی را به شما پیشنهاد میکنیم.
طراحی رستوران چگونه است؟
طراحی رستوران که به دو بخش داخلی و بیرونی آن تقسیم میگردد به عهده طراح دکوراسیون داخلی میباشد. یکی از رمزهای موفقیت در طراحی داخلی منحصر به فرد بودن آن است که در ادامه به بررسی بخش داخلی آن خواهیم پرداخت.
طراحی داخلی رستوران
محیط داخل رستوران به سالن اصلی رستوران، آشپزخانه، سرویس بهداشتی و بخش اداری تقسیم میشود که سالن اصلی رستوران به چند قسمت تقسیم میشود:
جا لباسی
این مکان باید در بخش ورودی رستوران طراحی شود تا افراد بتوانند پالتو، کت، کلاه و… را در آن جا قرار دهند.
بخش پذیرش
این قسمت باید در معرض دید عموم قرار بگیرد تا مشتری پس از ورود به محیط داخل رستوران سر در گم نشود.
سرویس بهداشتی
باید برای خانمها و آقایان فضایی جداگانه در نظر گرفته شود. نحوه قرارگیری سرویس باید به گونهای باشد که در معرض دید عموم نباشد و تهویه هوای آن به خوبی انجام شود.
مکان نشستن
باید به صورتی طراحی شود که تنوع در آرایش صندلی و مبلمان وجود داشته باشد.
فضای اداری
اتاقی به منظور استراحت و مدیریت رستوران میباشد.
لوازم رستوران
لوازم رستوران عبارتند از: میز، صندلی، ظروف، گلدان، وسایل تزئینی و…
آشپزخانه
ناحیه پخت و پز: دارای فضای آزاد بوده تا آشپزها و پیش خدمتها به آسانی تردد کنند.
ناحیه تجهیزات: مکانی برای قرار دادن یخچال، سرخکن، کبابپز، دیگ و… میباشد.
ناحیه آماده سازی: به منظور آماده سازی غذا برای سرو مشتری میباشد.
ناحیه شست و شو: باید فضای کافی برای جمعآوری و شستشوی ظروف وجود داشته باشد.
طراحی بیرونی رستوران چگونه است؟
نمای خارجی رستوران در جذب مشتری بسیار حائز اهمیت است. طراحی بیرونی به ساختار خود ساختمان هم بستگی دارد. استفاده از دربهای شیشهای، بزرگ، سلطنتی، اتوماتیکی و… تاثیر به سزایی در طراحی بیرونی ساختمان دارد.
انواع طراحی رستوران
انواع طراحی رستوران ها در ایران به دو دسته تقسیم میشوند:
مدرن
رستورانهای مدرن فضائی کلاسیک دارد که مدرن است و در آن غذاهای ایرانی و فرنگی سرو میشود.
سفرهخانه
محیطی با معماری سنتی داشته که در آن غذاهای سنتی ایرانی طبخ خواهد شد.
تاثیر طراحی رستوران در جذب مشتری
جدا از خوب بودن کیفیت غذا و مواد اولیهای که مورد استفاده قرار میگیرد و بسیار مهم است، این است که طراحی رستوران شما چگونه است. طراحی رستوران یک علم است که از نظر روانشناسی در جذب مشتری بسیار تاثیرگذار است. انتخاب رنگ مناسب و گرم موجب میشود که حس نشاط و شادی به مشتری القا شود و مخاطب را تحت تاثیر قرار دهد. استفاده از رنگهای سرد خسته و کسل کننده است. اگر ایدههای جدید به کار ببرید رستوران شما خاص میشود. پنجرههای بزرگ و سقف بلند حس دلبازی به مشتری میدهد. تبلیغات در فضاهای مجازی و قرار دادن عکس رستوران در آن و نورپردازی جذابیت را دو چندان میکند. برای مشتری مبلمانی که قرار است روی آن بنشیند مهم است پس باید مبلی راحت و زیبا تهیه کنید. رستورانی که پارکینگ دارد هم از ترافیک میکاهد هم مشتری استرس جای پارک نخواهد داشت، بعضی از رستورانها بخاطر عدم داشتن پارکینگ و مشکل پارک خودرو، مشتری خود را از دست میدهند.
خدمات کلی تجهیزات تالار سمیعی
لوازم تالاری سمیعی با سابقهای درخشان در زمینه تولید و فروش بهترین و به روزترین تجهیزات تالاری مانند صندلی فلزی شیواری تالاری، ظروف میوه و شیرینی خوری تالاری، شمعدانی تالاری، جایگاه عروس و داماد و تولید روکش های صندلی آماده ارائه خدمات به زوجین میباشد. این مجموعه در تلاش است که با هدف تولید انواع تجهیزات با کیفیت بالا و قیمت مناسب، رضایت مشتریان را جلب کند. جهت خرید لوازم و تجهیزات تالار از جمله صندلی شیواری و صندلی تاشو با قیمت مناسب به لوازم تالار سمیعی مراجعه کنید یا با کادر فروش تماس حاصل فرمایید.