مهم ترین مشخصات یک رستوران خوب و شرح وظایف آن ها
تجهیزات تالار بهروز سمیعی با ۲۵ سال سابقه دیزاین تالار شما را با بهترین لوازم از قبیل شمعدانی و گلدان تالار، ظروف میوه و شیرینی تالار و صندلی شیواری و چیواری و … انجام می دهد.
درصورتی که تمایل دارید با ویژگی های یک رستوران ایده آل آشنا شوید با ما همراه شوید.
ویژگی های یک رستوران ایده آل
– رعایت کامل اصول بهداشت و نظافت محیط و نظم و زیبایی کل فضای آن .
– استفاده از رنگ آبی نیلی یا بنفش برای متعادل سازی اشتهای فرد.
– پخش موزیک آرامش بخش ودل نواز در محیط رستوران.
– ظروف سرو غذا مانند دیس و بشقاب ها از جنس چینی باشند و قاشق و چنگال ها از نوع استیل.
– نظافت و پاکیزگی جسمانی، سلامت روانی و توجه به رعایت اصول بهداشتی پرسنل رستوران .
– میزهای پلاستکی آلودگی را به خود جذب می کنند. بهتر است که میزهای غذاخوری شیشه ای باشند.
– آشپزخانه، محل سرو غذا و سرویس های بهداشتی باید به معنای واقعی تمیز، زیبا و متنوع باشد.
– کیفیت، نوع و میزان غذا باید به همان گونه باشد که مشتری سفارش داده است.
– صندوقدار رستوران نمی تواند مبلغی بیش از آن چه در لیست غذا مشخص شده است از مشتری طلب نماید.
– در صورت انجام خطاهای سهوی ،مشتری باید حق اعتراض داشته باشد و بتواند غذا را عودت دهد.
– برخورد کلیه پرسنل یک رستوران ایده آل باید مودبانه باشد و مغایر با خواسته مشتری نباشد.
– فضای سالن باید تمیز، عاری از هرگونه حشره، صدا و شلوغی باشد.
– کلیه مخلفات مورد نیاز یک غذا مانند سس، پیاز، نان و … باید همراه غذا سرو شود.
– پیاز باید تازه باشد و بدون فاصله بعد از پوست کندن بر روی آن سلفون کشیده شود.
– از نوشیدن آب در پارچ های استیل خودداری کنید. بهترین حالت استفاده از آب معدنی با مارک معروف است.
– نوشیدنی های یخ زده و گرم را مرجوع کنید مگر به خواسته خودتان باشد.
تجهیزات تالار بهروز سمیعی
تجهیزات تالار بهروز سمیعی ارائه دهنده انواع میز و صندلی تالار ، تجهیزات تالار ، شمعدانی و گلدان تالار ، ظروف میوه و شیرینی تالار ، جایگاه عروس و داماد می باشد.
همچنین این شرکت، تولید کننده تجهیزات رستوران ها از قبیل (میز و صندلی رستوران ، شمعدانی رستوران ، گلدان رستوران، صندلی شیواری ، صندلی چیواری و دیزاین رستوران ) می باشد. برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید به سایت لوازم تالار سمیعی مراجعه کنید.